Ääneseudun ampumasuunnistajat menestyivät hyvin SM-kisoissa Imatralla 10.-11.5.2019

13.05.2019

Ääneseudun ampumasuunnistajat jatkoivat siitä mihin edellisviikonloppuna jäivät eli mestaruuksia ropisi Imatralta 10.-11.5.2019 järjestetyissä ampumasuunnistuksen SM-kisoissa. 

Imatralla oli loistava puitteet järjestää kisat eikä pienoinen sadekaan latistanut tunnelmaa. Suunnistus oli haastava ja aiheuttanut osalle pientä mietintää reitinvalinnoissa. Pikakisa juostiin perjantaina ja järjestäjät olivat laatineet pesäpallostadionin läheisyyteen hyvät sprinttisuunnistusradat rakentamalla kenttäalueelle väliaikaisia aitoja.

ÄU:n Satu Rautiainen hurjasteli taas viikonlopun ja voitti naisten ampumasuunnistuksen SM-kultaa sekä srintissä että normaalimatkan yhteislähtökisassa.  Satu nappasi samalla kaksi maailmancupin osakilpailuvoittoa nimiinsä. SumKu:n Maiju kovanen oli naisten normaalimatkalla kuudes.

Naisten D 50-sarjassa SumKu:n Heli Hyttinen oli hopealla. Neljäksiksi ylsivät SumKu:n H 70 sarjassa Jouko Sällinen sprintissä, H 60 sarjan Alpo Sällinen ja  H 40 sarjan Timo Maukonen normaalimatkoilla.

To 23.5.2019 kisaillaan ampumasuunnistuksen merkeissä Saarikkaalla.  Kilpailu kutsu löytyy nettisivuiltamme.

Kisaraportti edellisviikon RESUL:n mestaruuskisoista.

Viikonloppuna Ääneseudun ampumasuunnistajilla oli vauhti päällä Etelä-Suomessa. Lauantaina kisailtiin SM-RESUL:n mestaruuksista Oripäässä. Aamupäivällä oli parisprintit ja mestaruuden naisten sarjassa voittivat Satu Rautiainen (2-3) ja Maiju Kovanen (3-3).  Miesten yleisessä sarjassa Teemu Rautiainen (3-2) ja Timo Maukonen (2-5) olivat hopealla.

Iltapäivällä oli vuorossa henkilökontaiset matkat; Naisten sarjassa mesteruuden voitti Satu Rautiainen (3-2-4-3) ja hopealle suunnisti ja ampui Maiju Kovanen (2-1-1-2).  D 50 sarjan mestaruuden voitti Heli Hyttinen (2-2-2-4). Yleisten miesten sarjassa Teemu Rautiainen otti hopeaa (4-4-3-1) ja H 40 sarjassa Timo Maukonen pronssia (5-3-4-4).

Tulokset löytyvät nettisivuiltamme; kilpailutoiminta / tulokset.

Parisprintin voittajat Satu ja Maiju

 

Yleisen sarjan hopeaa Teemu ja Timo.

 D 50 sarjan mestari Heli.

 

D Kultaa Satu, hopeaa Maiju

H sarjassa Teemu hopealla

 

H 40 sarjassa Timolle pronssia.

 

Takaisin »